Velkommen til Strib Tennisklub

Kære medlemmer

PT. er der ingen aktivitet hverken med indendørs tennis i Strib Fritids- og Aktivitetscenter eller mini-tennis på Strib Skole.

Det er for medlemmer af Strib Tennisklub (sæson 2020-2021) muligt at benytte sig af kunststof-banen ved tennisbanerne i Strib. Husk at booke tid.

I løbet af marts måned skal der holdes en generalforsamling. Hvordan det i praksis kommer til at foregå, vil der komme information om, så snart vi ved det.

PT ikke aktuelt pga. Corona:

Skumtennis/Minitennis

Klubben har råderet over den "grønne hal" på Strib skole hver torsdag fra 16,00 - 17,30 - første gang torsdag den 22.10.

For et udnytte tiden bedst muligt har vi besluttet, at vi stiller hallen GRATIS til rådighed for alle medlemmer - både børn og voksne. Så håber vi, at mange bare vil droppe ind og få en god gang motion med andre, der møder op. Det vil også være naturligt at tage børnene/forældre med, så der blive tale om rigtig skøn familiesport.

En af vor unge trænere vil være til stede og sørge for at alle får spillet og kan være hjælpe børnene med at få mest muligt ud af spillet.

PT ikke aktuelt pga. Corona:

Indendørs Tennis i Brændeskovhallen

Ligesom sidste år er der igen mulighed for at spille tennis på udlagt tennisbane hver fredag/lørdag/søndag.

Der kan reserveres faste tider for 80 kroner/timen. Det ske ved henvendelse til Karl (tlf. 20367877)

Derover kan der reserveres enkelt-timer til 105 kroner/timen eller 10-turs kort til 90 kroner i timen. Det sker via Lillebæltshallernes hjemmeside - link

Flere informationer og svar på spørgsmål - så kontakt bestyrelsen.

Kære medlemmer
Er man medlem af klubben (medlemsskab 2020-2021), kan man indtil 31. marts benytte sig af kunststofbanen i Strib Tennisklub. (Max 4 personer af gangen)
Husk at booke tid her på hjemmesiden.
Ellers er der pt. desværre ingen aktivitet i klubben.
Vi forventer i løbet af marts måned 2021 at kunne holde en eller anden form for generalforsamling.

-----

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter. Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib.

Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.