Velkommen til Strib Tennisklub

Tennis-træning: Det er muligt - for både børn og voksne - at aftale træningsforløb (eventuelt i små grupper op til fire personer) med vores gode trænere. Klik på TRÆNERE i menuen herover, for at få kontaktoplysninger og priser.

Banerne er nu åbne....

VIGTIG!!

LÆS VENLIGST OPSLAGENE PÅ BANEN  OM BANEPLEJE

Her stå blandt andet:

INGEN løbesko på banerne. Kun tennissko!
Husk at feje (helt ud til hegnet).
Huller dækkes til med skraberen og stampes godt til med fødderne.
Der vandes efter spil (og før, hvis de støver)

GOD FORNØJELSE MED TENNIS :-)

Den nye sæson er begyndte pr. 1. april 2021. Man skal derfor - hvis man vil spille tennis - tilmelde sig igen. Log ind på profilen og gå ind under banebooking/kontingent... book en bane, og så vil man blive ført til betalings- og tilmeldingsmuligheden.

• Vi har slettet en masse profiler, der ikke har været aktive sidste sæson... Så hvis du ikke kan logge på - så vil vi bede dig om at oprette en ny profil.

mvh Bestyrelsen

-----

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter. Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib.

Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.

/cms/../cms/Clubstribtennisklub/ClubImages/vedt_strib_tennisklub.pdf