Velkommen til Strib Tennisklub

Vores hovedsponsor er:

08-07-2022

Sommerferien er nu ovre, og træning starter d.16. august kl. 1600-1700. Vi glæder os til at se jer

07-07-2022

Der har i en del år eksisteret en uskreven regel med Middelfart Tennis Klub om, vi kunne benytte hinandens baner, blot en af spillerne var medlem af en af klubberne. Da vi oplever  det glædelige, at der er tiltagende brug af vores baner, finder vi ikke længere denne regel er hensigtsmæssig. For fremtiden betyder  det således, at hvis vi vil spille på Middelfarts baner, skal der betales gæstepris og samme gælder for Middelfart Tennis Klubs medlemmer hvis de vil spille på vores baner. Middelfart Tennis Klub er orienteret.

Vh Bestyrelsen

07-07-2022

Kære Brugere af tennisbanerne!

Skønt at banerne bliver brugt i alle de lyse timer.

Husk dog, vi altid skal tænke på naboerne til tennisbanerne. Jubel over et servees eller flugtning langs nettet  hvor modspilleren står måbende  , bør ikke ske så højlydt, at det generer  . Nadal og Djokovic plejer faktisk at nøjes med at løfte armen - og Federer   er bare tavs. vh Bestyrelsen.

27-06-2022

Dejligt at opleve der er gang i tennisbanerne :-)

Husk dog at feje banerne efter brug. Linjerne skal ikke fejes efter brug(vi vander løbende og derfor vil linjerne få grus derfra, så først fej når i skal spille). Det er vigtigt kun at bruge rigtige tennissko, løbesko ect. er for hårde ved banerne. I ønskes forsat en god sommer.

01-06-2022

Boldkanon

Klubbens boldkanon er nu funktionsdygtig og vil være tilgængelig ved onsdagstennis fra 8. juni

01-06-2022

Betaling !!!

På grund af gentagne problemer med betaling kan I indbetale direkte til klubben via vores Bank Middelfart Sparekasse.

reg.nr. 0755 konto 756 560 6697

Husk at anføre navn.

Hvis du indbetaler direkte til banken, så giv besked til et af bestyrelsesmedlemmerne for at få koden til banernes låse og blive registreret som betaler.

17-05-2022

Vi har i dag haft årets første  junior træning. Det gik bare super godt. Der var fremmøde af topmotiverede børn i hele aldersspektret og såvel nybegyndere som øvede. Vi ser frem til næste tirsdag og der er plads endnu flere. Vi har to unge, dygtige og erfarne trænere Filippa og Mathilde, som glæder sig til at byde børnene velkommen.

17-05-2022

16-05-2022

Betalingsproblemer!

Vi oplever en del bemærkninger om, at det er svært at komme til at indbetale kontingent. Vi anbefaler derfor ved problemer, at I kontakter et af bestyrelsesmedlemmerne, så vi kan hjælpe og få overblik over problemets størrelse og art. Vi anbefaler dog man ikke bruger mobil eller i pads, men en PC er.

Her en oversigt over kontingenter pr. 2022:

Junior-medlemskab kr. 475,- BEMÆRK gælder til og med alder på 25 år

Ægtepar-medlemskab kr. 1550,-

Senior-medlemskab kr. 975,-

Familiemedlemskab kr. 1660,-

06-05-2022

Stor tak til vores sponsorer: Middelfart Sparekassen og Dan-Bunkering Ltd A/S.

Deres flotte støtte hjælper os i vores videre arbejde med at drive klubben

03-05-2022

Tennistræning.

Vi tilbyder i år træning for aldersgruppen 6-14 år.

Første gang

Tirsdag d. 17.maj kl. 16-17 på banerne Øster Allé 10.

Tilmelding ved træningen. NB husk tennissko!

Der vil også være mulighed for individuel træning. Dette aftales direkte med trænerne.

Hvis der er spørgsmål, er i velkommen til at kontakte trænerne.

Filippa Gaba Hansen tel. 2085 0250 Fili0950@mail-mg.dk

Mathilde Naundrup tel. 2058 7007 mathildenaundrup@gmail.com

02-05-2022

Kære Medlemmer

På grund af udbredt brug af klubbens baner af ikke-medlemmer, ser vi os desværre nødt til at låse banerne.

Det sker med hængelås.

Koden er ens for alle baner og oplyses i forbindelse med tilmelding.

Alle nuværende medlemmer skulle have fået mail med koden.

Ved problemer er du naturligvis velkommen til at ringe til en af os.

Vores telefonnumre fremgår af opslag på banerne og hjemmesiden.

Strib Tennisklub.

30-04-2022

Angående banebooking.

Vær opmærksom på når du bruger mobil, kommer partnere kun kortvarigt frem. Du skal derefter trykke på det store tomme felt nedenunder, så dukker partneren op. På PC fungerer system uden problemer.

Vi prøver genstart af onsdagstennis. Her kan alle møde op og spille. Hvis du ikke har en partner er muligheden herfor.

Vi begynder første gang onsdag d. 4. maj kl. 19.00. Der vil naturligvis være mindst en fra bestyrelsen til stede.

Efter generalforsamling d.23.2.22 er der blevet konstitueret ny bestyrelse.

Formand Ole Nørskov

Næstformand og sekretær Mette Kudsk

Baneansvarlig Uffe Lomholt

Bitten Skipper

Bjarne Frølund

Den nye bestyrelse glæder sig til at byde nye og gamle medlemmer velkommen til den nye sæson.

Der vil komme nye informationer, når den nye sæsonstart nærmer sig.

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter. Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib.
Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.

/cms/../cms/Clubstribtennisklub/ClubImages/vedt_strib_tennisklub.pdf