Velkommen til den nye sæson 2018 i Strib Tennisklub

Nu kan alle baner bookes! :-) Husk altid at booke når du spiller...

Stor hæder til Karl Hansen fra Strib Tennisklub

Dansk Tennisforbund uddeler hvert år et ærestegn til en spiller eller frivillig i dansk tennis, der har gjort sig særligt fortjent til en belønning.
I år gik æren til Karl Hansen fra Strib Tennisklub. Han fik prisen på grund af sit mangeårige stabile, positive og konstruktive arbejde i vores tennisklub i Strib og for hans mangeårige frivillige arbejde som kasserer i Fyns Tennis-Union. I indstillingen hedder det: "Karl Hansen er en hædersmand i fynsk og dansk tennis, der altid har arbejdet med stor loyalitet for sporten."

Prisen "Waage Petersens Ærestegn" er et sølvetui (til cigaretter!) fra 1913, hvor mange af tidens tennis-koryfæer i Danmark har indgraveret deres signatur. Prisen er en af dansk tennis fineste historiske hæderstegn.
Strib Tennisklubs bestyrelse ønsker også Karl stort tillykke med hæderstegnet !

Medlemskab:
  • I år kan du tilmelde dig ved at hente, printe og udfylde følgende formular og aflevere den hos Karen og Jes, Øster Alle 1A:
       HENT FORMULAR HER!
  • Man kan også - som sædvanligt - logge ind på sin profil - booke en bane-tid og derefter gå op under "betal her" i menuen og gennemføre sit medlemskab. Husk at opdatere din profil, hvis der er sket ændringer.

Generalforsamling 12 . marts 2018
Referatet kan læses her!

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter.

Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib. Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.