Velkommen til Strib Tennisklub

Strib-spiller bliver Jysk Mester i U18

Anne-Sofie Ravn (til venstre på billedet), som også er træner i Strib Tennisklub, men som selv trænes i Kolding Tennisklub, vandt søndag den 2. august Jysk Mesterskab i tennis for U18-piger. Det var en rigtig flot præstation.
Klubben ønsker Anne-Sofie stort tillykke :-)

Medlemspris - her fra 1. august HALV PRIS for resten af sæsonen!

Man bliver medlem/betaler sit medlemsbidrag ved at logge ind på sin profil - og idet man forsøger at booke en bane, bliver man ledt hen til betalingen af sæsonen. Har man problemer kan man maile eller ringe til Jes ... 22377087 - jesronn@hotmail.com.

HUSK AT OPDATERE DIN PROFIL mht. mail og mobilnumre osv.

-----

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter. Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib.

Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.