Velkommen til Strib Tennisklub

TENNISCAMP - TENNISSKOLE!

Der er stadig plads på tennisskole i uge 32. Tilmelding senest d.4.8.19 . Det er sjovt! Man møder andre børn og man får spillet en masse god tennis Der er leg og vi har bestilt super-vejr i den uge

AKTIVITETER
Der er ikke specielle aktiviteter  i sommerperioden, men er du medlem og får gæster i løbet af sommeren, må du gerne tage en gæst med på banerne uden at betale for det.
Øvrige gæster/ turister betaler 50 kr pr. banetime via mobilpay 20367877 - se opslag i klubhuset.

Nyt om DROP-IN_TENNIS

Der vil fortsat være reserveret to baner onsdag og søndag til de spillere, der har lyst til at benytte sig af den mulighed.
For eftertiden vil der ikke være en fra bestyrelsen, da det har vist sig, at interessen har været meget lille. Det er dog stadig et åbent tilbud, og man skal huske at have egne bolde med.
 Fra bestyrelsen er vi meget lydhøre overfor andre tiltag der kan bringe medlemmerne sammen.

DROP-IN-TENNIS søndag kl. 16.00 - 18.00
For klubbens øvede motionister og erfarne spillere. Måske mangler du lige en makker, eller du har bare lyst til at spille med forskellige spillere.

DROP-IN-TENNIS onsdag kl. 18.30 -  20.30
For begyndere til let øvede spillere.
Det er sjovt, det er hyggeligt, og alle får spillet tennis, og det er muligt at finde nye makkere, hvis man ikke lige har en makker at spille med.

JUNIORTRÆNING
Torsdag kl 17.00. OBS der står i planen at det er kl 16.00. Det er det IKKE det er kl 17.00. Fejlen vil blive rettet.

Der er nu lukket op for tilmelding/betaling og booking til den kommende sæson.
Det er vigtigt ved familiemedlemskaber at der oprettes profil på alle familiemedlemmer, ægtefæller og børnene. Man kan kun booke baner hvis der er oprettet profil på alle i familien.

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter. Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib.

Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.