Velkommen til Strib Tennisklub

Så starter voksenintroduktion!!

8.5.19
DER ER PLADS PÅ VOKSENINTRODUKTION ENDNU. BARE MØD OP.

Det koster 300 kr at være med. Hvis man efterfølgende melder  sig ind i Strib tennisklub kan man beholde den nye tennisketsjer, man har fået udleveret til introduktionen.

Tirsdag den 7.5. 19 kl 18, 00 - 20,00

Der er træning efterfølgende tirsdage 14.5. - 21.5. - 28. 5 kl 18.00 - 20.00

Det er Jens Erik der er træner og tilmelding kan ske til ham ved opringning eller gerne på sms på tlf. 20 67 66 65 .

Der satses på godt vejr, men det skal være ringe, før vi giver op!!

ONSDAGSTENNIS
Onsdag den 8.5.19 kl 18.30 -20.30 er der åbent hus for alle voksne medlemmer.
Kom og spil tennis sammen med andre. Det er for alle voksne medlemmer, der har lyst til at møde andre og spille tennis på alle niveauer. Når vi ser, hvor mange der kommer, prøver vi at dele op, så alle kommer til at opleve, at det er sjovt at spille tennis på kryds og tværs.

JUNIORTRÆNING
Torsdag kl 17.00. OBS der står i planen at det er kl 16.00. Det er det IKKE det er kl 17.00. Fejlen vil blive rettet.

Der er nu lukket op for tilmelding/betaling og booking til den kommende sæson.
Det er vigtigt ved familiemedlemskaber at der oprettes profil på alle familiemedlemmer, ægtefæller og børnene. Man kan kun booke baner hvis der er oprettet profil på alle i familien.

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter. Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib.

Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.