Velkommen til Strib Tennisklub

Kære medlemmer

2020 bliver for mange et uforglemmeligt år.

Trods Corona har mange ting i Strib Tennis Klub heldigvis været uforandret.

Vi har kunnet bruge vort dejlige anlæg/baner næsten uden restriktioner, selvom vi ikke har kunnet lave de store fælles arrangementer.

Vores igangværende indendørs sæson med skumtennis er begrænset af, at vi højst må være 10 personer ad gangen. Og lige nu er hallerne lukket for alt. Vi åbner igen, når de nuværende (25.12.2020) restriktioner ophører

Husk at vor kunst-stofbane er åbent for vore medlemmer hele året uden restriktioner - bortset for afstand og sprit.

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer en glædelig jul og et godt nytår

Strib Tennis Klub

Skumtennis/Minitennis

Klubben har råderet over den "grønne hal" på Strib skole hver torsdag fra 16,00 - 17,30 - første gang torsdag den 22.10.

For et udnytte tiden bedst muligt har vi besluttet, at vi stiller hallen GRATIS til rådighed for alle medlemmer - både børn og voksne. Så håber vi, at mange bare vil droppe ind og få en god gang motion med andre, der møder op. Det vil også være naturligt at tage børnene/forældre med, så der blive tale om rigtig skøn familiesport.

En af vor unge trænere vil være til stede og sørge for at alle får spillet og kan være hjælpe børnene med at få mest muligt ud af spillet.

Indendørs Tennis i Brændeskovhallen

Ligesom sidste år er der igen mulighed for at spille tennis på udlagt tennisbane hver fredag/lørdag/søndag.

Der kan reserveres faste tider for 80 kroner/timen. Det ske ved henvendelse til Karl (tlf. 20367877)

Derover kan der reserveres enkelt-timer til 105 kroner/timen eller 10-turs kort til 90 kroner i timen. Det sker via Lillebæltshallernes hjemmeside - link

Flere informationer og svar på spørgsmål - så kontakt bestyrelsen.

-----

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter. Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib.

Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.