Velkommen til Strib Tennisklub

NU er der mulighed for træning både for voksne og juniorer - men der er lidt ændrede vilkår for træningen mht. deltagerantal. Læs mere i menuen TRÆNING her på siden.

Alle baner er åbne:
Man skal dog lige være opmærksom på følgende:
  • Man skal være medlem og booke banen på hjemmesiden, hvis man vil spille
  • "Corona-regler" er ophængt ved alle baner. Læs dem igennem, og husk at medbringe sprit eller engangshandsker til håndterring af døre, haner og redskaber.
  • Brug det rigtige fodtøj. Banerne må kun betrædes med tennissko. (Løbesko og andet med kraftig sål er forbudt, da de river banen op)
  • Laver man huller i banen, rettes de op med skraberen og stampes godt til med fødderne)
  • Banerne fejes efter brug. (NB: Linjerne fejes inden brug)
  • Banerne vandes efter brug, hvis de er tørre. (Hvis de støver vandes de også inden brug.)

Vi håber alligevel vi får en dejlig sæson på tennisbanerne. Vi glæder os til tingene bliver normale igen, og vi kan bruge klubben, klubhuset, omklædningsfaciliteterne i svømmehallen som vi plejer.

Tilmelding til den nye sæson:

Man bliver medlem/betaler sit medlemsbidrag ved at logge ind på sin profil - og idet man forsøger at booke en bane, bliver man ledt hen til betalingen af sæsonen. Har man problemer kan man maile eller ringe til Jes ... 22377087 - jesronn@hotmail.com.

HUSK AT OPDATERE DIN PROFIL mht. mail og mobilnumre osv.

-----

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter. Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib.

Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.