Velkommen til Strib Tennisklub

Tak for sæsonen!

Bestyrelsen vil gerne sige tak for en god udendørs-sæson, der snart er slut.
Grusbanerne kan stadig benyttes - indtil nettene omkring 1. november nedtages og banerne aflåses.

Skumtennis/Minitennis

Klubben har råderet over den "grønne hal" på Strib skole hver torsdag fra 16,00 - 17,30 - første gang torsdag den 22.10.

For et udnytte tiden bedst muligt har vi besluttet, at vi stiller hallen GRATIS til rådighed for alle medlemmer - både børn og voksne. Så håber vi, at mange bare vil droppe ind og få en god gang motion med andre, der møder op. Det vil også være naturligt at tage børnene/forældre med, så der blive tale om rigtig skøn familiesport.

En af vor unge trænere vil være til stede og sørge for at alle får spillet og kan være hjælpe børnene med at få mest muligt ud af spillet.

Indendørs Tennis i Brændeskovhallen

Ligesom sidste år er der igen mulighed for at spille tennis på udlagt tennisbane hver fredag/lørdag/søndag.

Der kan reserveres faste tider for 80 kroner/timen. Det ske ved henvendelse til Karl (tlf. 20367877)

Derover kan der reserveres enkelt-timer til 105 kroner/timen eller 10-turs kort til 90 kroner i timen. Det sker via Lillebæltshallernes hjemmeside - link

Flere informationer og svar på spørgsmål - så kontakt bestyrelsen.

-----

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter. Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib.

Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.