Banerne er super gode i år, så skynd dig at blive medlem.

Log ind på din profil eller opret en profil, og betal via kontingent/banebooking menuen.

Har du problemer med din profil og med at betale, kontakt venligst formanden...

- Der bliver uændrede kontingent-satser i år:
 Log ind (eller opret) på din profil. Vælg "banebooking/kontingent" i menuen og vælg derefter "betal her" i menuen foroven. Vælg det kontingent der passer bedst til dig/jer. Husk at hvert familiemedlem skal have sin egen profil, og registreres med nøjagtig samme adressefelt i profilen, for at komme ind under et familiemedlemskab.
- Der er træningstilbud for både børn og voksne:
Man kan tilmelde sig træning, når man er medlem og har betalt kontingent. Vælg "træning" i menuen foroven. Man må gerne komme "gratis" til træning et par gange, for at se om det er noget man har lyst til. Herefter skal man tilmelde sig og betale.
- Der er forskellige andre tilbud:
 Forældre-barn-tennis: Denne event kan man også læse mere om og tilmelde sig til under menuen "event"  Ellers ring til Jes på 22377087, hvis I er interesseret. Hvis der er mere end 2 der har lyst, vil jeg lave et hold.
Tennisskole: I uge 32. Det er ikke muligt at tilmelde sig endnu, men det bliver en mulighed engang i maj måned.

Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter.

Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib. Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.