KLUBMESTERSKAB... for alle - både børn og voksne... den 9. - 10. september

 
Tilmeld dig straks på denne side under EVENT i menuen..  
 
ALLE kan være med, også selv om man (som jeg) får læsterlige prygl... Kom og vær med og gør det til en hyggelig weekend.
 
Venlig hilsen
 
Formanden. 
 
 
 
 
 
Banerne er super gode i år, så skynd dig at blive medlem. 
Log ind på din profil eller opret en profil, og betal via kontingent/banebooking menuen.
 
Har du problemer med din profil og med at betale, kontakt venligst formanden...
 
 

 
 
- Der bliver uændrede kontingent-satser i år:
 Log ind (eller opret) på din profil. Vælg "banebooking/kontingent" i menuen og vælg derefter "betal her" i menuen foroven. Vælg det kontingent der passer bedst til dig/jer. Husk at hvert familiemedlem skal have sin egen profil, og registreres med nøjagtig samme adressefelt i profilen, for at komme ind under et familiemedlemskab.
- Der er træningstilbud for både børn og voksne:
Man kan tilmelde sig træning, når man er medlem og har betalt kontingent. Vælg "træning" i menuen foroven. Man må gerne komme "gratis" til træning et par gange, for at se om det er noget man har lyst til. Herefter skal man tilmelde sig og betale. 
- Der er forskellige andre tilbud:
 Forældre-barn-tennis: Denne event kan man også læse mere om og tilmelde sig til under menuen "event"  Ellers ring til Jes på 22377087, hvis I er interesseret. Hvis der er mere end 2 der har lyst, vil jeg lave et hold.
Tennisskole: I uge 32. Det er ikke muligt at tilmelde sig endnu, men det bliver en mulighed engang i maj måned. 
 
 
 
 
Det er vores mål, at denne hjemmeside kan holde vores medlemmer løbende orienteret om vores arrangementer, træning og diverse aktiviteter.

Vi har nogle gode rammer for tennis her i Strib. Bliv medlem og benyt dig af muligheden for at blive endnu mere glad for at bo i Strib og omegn.